Een nieuw blog


Blog van kinderboekenschrijfster Netty van Kaathoven. Zoek je informatie over een van mijn boeken klik dan rechts op het juiste label en je krijgt de selectie die je zoekt.
Blogs over enkele reizen van me vind je ook door op het juiste label rechts te klikken.
Wil je me ergens over benaderen mail dan naar zjors#casema.nl en vervang daarin de # door een @

dinsdag 9 juli 2019

Georgië/Armenië 25. Een wandeling in de bergen.

Het zouden slechts vier kilometers zijn, volgens de reisleider. De mooie wandeling van de oude kerk (alweer een) boven op een berg naar het oude fort ietsje lager en dan verder naar het dorp. Het werden er negen, maar dan heb je ook wat. Gewapend met stokken en braces kwam ik strompelend beneden.
Maar eerst gingen we langs de mooie bloemen, langs de picknickplaats waar de jongetjes speelden met op afstand bestuurbare tanks (waar leren ze dat?), langs de boomgaard met het oude huisje waar de kindertjes ons prettig gezelschap vonden, langs de oude man die ons trots een (bijna onbegaanbaar) binnenpaadje wees naar het fort waar hij vervolgens zo trots vertelde dat we bijna dachten dat hij het zelf gebouwd had. Misschien zei hij dat ook want we verstonden hem niet.
Ook nog langs het mooie uitzicht op het stadje met de flats, langs het wapperende wasgoed aan die flats en zo kwamen we toch nog beneden.
















Geen opmerkingen:

Een reactie posten